"Inteamdagen zijn perfect om iedereen te informeren"

Veronique De Smedt
  • Leeftijd: 47
  • Diploma: universitair
  • Functie: coördinator communicatie
  • Organisatie: Inverde

Elke week blogt m/v talent aan de slag bij de Vlaamse Overheid over zijn job. Deze week is het de beurt aan Veronique De Smedt, coördinator coördinator communicatie bij Inverde.

Lees over de rest van haar week op de website van Jobpunt Vlaanderen.

Weersvoorspellingen zijn doorgaans niet aan mij besteed, maar vanochtend luister ik met gespitste oren. Vandaag hebben we ab-so-luut goed (of op zijn minst droog) weer nodig, want er staat een fotoshoot van het volledige team op het programma. Het gebeurt niet zo vaak dat alle collega’s samen op één plek aanwezig zijn, Inverde werkt immers vanuit drie verschillende locaties: het Ferrarisgebouw in Brussel, het kasteel van Groenenberg in Sint-Pieters-Leeuw en het kasteel van Groenendaal in Hoeilaart.

Die drie verschillende locaties, dat is organisch gegroeid, maar toch zijn we nog steeds een hecht 40-koppig team. En omdat we dat zo willen houden, organiseren we op regelmatige basis inteam-dagen, het voltallige team werkt dan samen op één van onze drie locaties. Deze inteam-dagen zijn geknipte gelegenheden om iedereen te informeren over het reilen en zeilen van de organisatie, te werken aan de beleidsplanning, nieuwe collega’s voor te stellen en ‘live’ overleggen met collega’s waarmee je meestal enkel telefonisch- of e-mail contact hebt. En vandaag ook om fotoshoots te organiseren dus. Bovendien is de fotograaf van dienst niemand minder dan de welgekende Michiel Hendryckx. Hij stemde ermee in om van iedereen een portret te maken voor de nieuwe Inverde website die we in de loop van het najaar lanceren. De weergoden stuurden wind en regen op ons af, maar dat mocht niet baten, de fotoshoot is prima verlopen. Morgen zouden we al een deel van de beelden te zien krijgen, ik kijk er naar uit!