Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Een werkdag bij Partena Hulp in huis: vrijdag

Kathleen Temmerman

Diploma: Bachelor Public Relations aan de Erasmushogeschool Brussel

Functie: Consulent Hulp in huis 

Werkgever: Partena Hulp in huis biedt poets- en strijkhulp met dienstencheques, thuiszorg en kraamzorg aan. Samen met Partena Ziekenfonds en Partena Kinderopvang streven we ernaar dat iedereen zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven kan staan. Daarom bieden we onze klanten oplossingen aan voor hun gezondheid en hun persoonlijk comfort.

Sinds vanmorgen heerst er in ons kantoor in Berchem een gezellige, bij wijlen, hectische drukte.

Om 8.30 uur starten de interviews met de auditor van Investors in People. Dit is ons kwaliteitslabel dat we eind 2009 voor Partena Hulp in huis, Ziekenfonds en Kinderopvang haalden. Het bekroont de inspanningen op vlak van communicatie, opleidingen, erkenning en waardering van àlle Partenamedewerkers.

Na mijn interview - ik mocht de spits afbijten - kwamen zes van mijn huishoudhulpen aan het woord. Ook voor de komende drie jaar halen we dit label weer, ik voél het gewoon !

Deze namiddag houden we Jobkaffee: een “open house” waar sollicitanten vrij kunnen binnenwandelen en ons overtuigen van hun kwaliteiten. Nog voor 13 uur, ons officiële startuur, zijn onder het genot van een kopje koffie en gebak al een tiental dames (voorlopig nog geen heer) naarstig hun sollicitatiefiche aan het invullen. Het belooft een drukke maar interessante dag te worden. Gelukkig heb ik versterking gekregen van mijn collega’s vanuit Reet en Dendermonde en van Julie van werving en selectie. Kortom: vier straffe madammen die zich in de strijd om goeie werkkrachten gooien. Yes we can!

Eerlijk gezegd zal ik mijn dagelijks blogje missen, het was een moment van reflectie, een moment van “opgaan in”, ook een moment van ontspanning.

Laat het voor jullie een kennismaking geweest zijn met een fantastisch bedrijf, Partena. Laat het ook een kennismaking geweest zijn met de job van Consulente Hulp in Huis: ongemeen interessant, uitdagend, waarin je zoveel energie en eigen input in kwijt kan.

Misschien tot een dezer bij Partena? Ik kijk er al naar uit!

Kathleen