Een werkdag bij Partena Hulp in huis: maandag

Kathleen Temmerman

Diploma: Bachelor Public Relations aan de Erasmushogeschool Brussel

Functie: Consulent Hulp in huis 

Werkgever: Partena Hulp in huis biedt poets- en strijkhulp met dienstencheques, thuiszorg en kraamzorg aan. Samen met Partena Ziekenfonds en Partena Kinderopvang streven we ernaar dat iedereen zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven kan staan. Daarom bieden we onze klanten oplossingen aan voor hun gezondheid en hun persoonlijk comfort.

Met longen vol zuurstof en een compleet zengevoel van de ochtendrit over de Scheldedijken op mijn racefiets, ben ik deze morgen in ons kantoor van Dendermonde aangekomen.

Helemaal in de Partena-gezonde-reflex mindset aan een nieuwe dag beginnen, heerlijk!

Zowat een jaar geleden nam ik de ongelooflijke beslissing op een vacature voor ‘Consulent Dienstencheques in Antwerpen/Sint-Niklaas' te solliciteren. Die beslissing veranderde mijn dagelijkse leven, in de positieve zin welteverstaan…

Maar laat ik eerst Partena even kort aan jullie voorstellen!

Partena Hulp in Huis biedt samen met Partena  Ziekenfonds en Partena Kinderopvang kwalitatieve oplossingen in gezondheid en persoonlijk comfort aan.  We streven ernaar dat iedereen zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven kan staan. Jonge gezinnen moeten de work-lifebalance in evenwicht kunnen houden, oudere gezinnen moeten - gezien de stijgende levensverwachting - kwalitatief en autonoom kunnen leven. Investeren in gezondheid om welvaartsziekten voor te zijn, wordt steeds belangrijker.

Door wettelijke en aanvullende ziekteverzekeringen (Hospitalia, Dentalia Plus), gezondheidsbevorderende diensten en producten (zoals Beweegstudio, Gezondheidshop ...), poets- en strijkhulpen (‘m taking care of it!), kinderopvang en thuis- en kraamzorg trachten wij ieders leven aangenamer, langer en gezonder (en liefst langer gezond) te maken.

Partena is ook een social profit bedrijf: winsten worden geherinvesteerd ten voordele van onze klanten.

Bovendien wordt er gestreefd naar een duurzame samenwerking met de medewerkers door ontwikkeling en betrokkenheid. Het bedrijf waar ik de eer en het genoegen krijg deel te mogen uitmaken van een fantastisch team, is een echte ‘Beste Werkgever’!

Kortom: it’s great to be one of Partena and being Partena One!

Tot schrijfs morgen, voor weer een nieuwe gezonde dag ;-)
Kathleen