De blog van Marsh op maandag

Anne Masson
  • Functie: Senior Client Executive Risk Management Practice
  • Bedrijf: Marsh

Anne is client executive voor multinationals.  In die functie is ze verantwoordelijk voor de coördinatie van de verzekeringsportefeuille van grote bedrijven waarbij ze nauw samenwerkt met de verschillende advisory teams.

Maandag

Na een weekje in het buitenland voor meetings met een klant, ben ik vandaag onmiddellijk begonnen met de dringende klantverzoeken.

Samen met het property team hebben we ook een "renewal strategy meeting" met een klant.  Tijdens deze vergadering bespreken we hoe we de hernieuwing van het internationaal programme brand en bedrijfsschade zullen aanpakken.  Gezien dit bedrijf aanwezig is meer dan 50 landen, beginnen we tijdig aan de besprekingen voor de heronderhandeling van deze polis op 1 april.

In de namiddag is er een status meeting met een andere klant gepland, waarbij we de verschillende lopende projecten doornemen en een concreet actieplan opstellen per project.

Ik ben ook de coach van een  collega die nog maar enkele maanden bij ons werkt.  Zij zal gedurende twaalf maanden de respectievelijke advisory teams voor één à twee maanden vervoegen en tegelijkertijd assisteert ze me al in het beheer van het netwerk van enkele klanten.