De blog van Marsh op dinsdag

Anne Masson
  • Functie: Senior Client Executive Risk Management Practice
  • Bedrijf: Marsh

Anne is client executive voor multinationals.  In die functie is ze verantwoordelijk voor de coördinatie van de verzekeringsportefeuille van grote bedrijven waarbij ze nauw samenwerkt met de verschillende advisory teams.

Dinsdag

Vandaag is zo'n typische dag waarop ik mijn to-dolijstje dat ik steeds de avond voordien opstel, niet kon afwerken omdat een aantal onverwachte dringende zaken de kop opstaken. 

Eerlijk gezegd vind ik dat juist het leuke aan mijn job, want geen enkele dag is dezelfde.  We hebben namelijk een nieuwe klant waarvoor we de verzekeringsprogramma's dienen te plaatsen vanaf 1 januari. De klant is voornamelijk actief in Afrika en Midden-Amerika, maar in deze landen is het niet altijd eenvoudig om een internationaal programma te implementeren. 

We werken er met ons netwerk van Marsh-kantoren, en de verzekeraars doen er ook beroep op hun netwerk. Onze klant heeft er bovendien contacten met lokale entiteiten die ook wel wat in de pap te brokken hebben.  Het vraagt dus redelijk wat coördinatie tussen de verschillende partijen om dit tot een goed einde te brengen.  Onze klant moest dringend enkele beslissingen nemen zodat we de plaatsing van de programma's kunnen finaliseren.

Elke dinsdagochtend vindt de Tuesday Growth Morning (TGM) plaats.  Alle client executives reserveren dan een tweetal uurtjes in hun agenda om onze opportuniteiten op te volgen, prospecten te bellen, afspraken te maken en ook ter beschikking te zijn van collega's om dossiers te bespreken.