Parttime werken, de oplossing voor meer quality time thuis

1 september, de schoolpoorten zwaaien open. Voor velen onder ons met een gezin start weer de dagelijkse rush om iedereen 's ochtends op tijd de deur uit te krijgen. Om nog te zwijgen van het rondrijden met 'Taxi Mama' of 'Taxi Papa' om elk kind naar en van de tekenles, de sportclub of de jeugdbeweging te brengen. Zou je dit alles op een iets rustiger tempo willen afhandelen? Dan loont het de moeite een deeltijdse job te overwegen. Hier zijn enkele suggesties.

 

Verkoopmedewerkers welkom

De verkoop is typisch zo'n sector waar veel mensen deeltijds aan het werk zijn. Heb je een hart voor verkoop, dan is een damesmodewinkel wellicht in jou geïnteresseerd. Een tikkeltje avontuurlijk aangelegd? Dan kun je je als verkoopmedewerker in een retailketen in Dendermonde helemaal uitleven in het verkopen en het adviseren van de klanten. Wil je aan de slag als winkelbediende en hou je van het contact met de klanten en het bedienen van de kassa, dan kun je kassamedewerker worden in Gent.

 

Boekhouders & administratief bedienden gezocht

Met een diploma boekhouding op zak heb je de juiste troeven om parttime aan de slag te gaan.Ontdek ze hier

Ook administratief bedienden en chauffeurs vinden vrij makkelijk een deeltijdse job. 

 

Misschien is HR wel iets voor jou?

Met een masteropleiding op zak, meerdere jaren commerciële ervaring op de teller en affiniteit met human resources dan heb jij misschien het geknipte profiel om deel uit te maken van een HR dienst.

 

Bekijk hier al de parttime jobs.