De best betaalde thuisjobs

Thuiswerk heeft zo zijn voordelen. Je hoeft niet in de file te staan, je wordt minder afgeleid en je kunt bij wijze van spreken e-mails versturen vanuit je bed. Klinkt als een droom? Het wordt nog beter: er zijn heel wat hooggeschoolden die thuis werken en evenveel of meer verdienen dan mensen met een kantoorjob. Een overzicht van enkele van de best betaalde thuisjobs.

 

Audit manager

Een audit manager voert financiële en operationele audits uit voor bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van interne audits en werkt samen met aandeelhouders om de impact en uitkomst van een audit te interpreteren. Veel auditors doen een groot deel van hun werk thuis.

 

Senior medical writer

Farmaceutische en medische bedrijven en uitgevers zijn constant op zoek naar copywriters met wetenschappelijke of medische kennis. Veel senior medical writers werken grotendeels thuis. Je verwerkt informatie uit medische bronnen, schrijft teksten, doet eindredactie op teksten van andere schrijvers en werkt samen met het management om projecten op te zetten en op te volgen. Een goede pen en een diploma in de wetenschappelijke of medische sfeer zijn vereist. Bekijk hier de jobs binnen de medische en farmaceutische sector

 

Projectingenieur-Consultant Milieu

Een milieuconsultant wordt ingeschakeld bij de procesbegeleiding en coördinatie van milieu- en stedenbouwkundige vergunningen, beleidsstudies en bodemonderzoeken. Je geeft strategisch milieu- en veiligheidsadvies aan bedrijven en werkt offertes uit. Als je niet in het veld aan het werk bent, kun je vaak van thuis uit werken. Bekijk hier de jobs binnen milieu. 

 

Software engineer

Een software engineer ontwikkelt, schrijft en onderhoudt software, spoort fouten op en verbetert programma’s. En dat kan perfect van bij jou thuis. Als senior software engineer leid je vaak een team van software developers. Ervaring met verschillende programmeertalen is onontbeerlijk.

 

Wetenschappelijk onderzoeker biologie

Je onderzoekt biologische processen of de oorzaken van biologische verschijnselen. Je bestudeert vakliteratuur, formuleert onderzoeksvragen, werkt met wetenschappelijke methodes en modellen om antwoord te krijgen op onderzoeksvragen, schakelt eventueel onderzoeksassistenten in om het onderzoek uit te voeren en overlegt met opdrachtgevers. Bekijk hier de jobs binnen wetenschap. 

 

Bron: www.businessinsider.com.