Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Zomer op kantoor: 5 verfrissende gadgets

In onze zomer-op-kantoor-reeks kijken we deze week naar gadgets die je tijdens de warme zomermaanden verkoeling kunnen bieden.

1. Laptop cooling pad

Word je laptop verschrikkelijk heet? Brand je de vingers als je typt? De laptop cooling pad is de oplossing. Met ingebouwde ventilatortjes wordt de temperatuur naar beneden gehaald. En het is ook nog eens een leuk en hip accessoire!

 

2. USB Greenhouse

Het is zomer, en je zou liever buiten zitten dan achter je bureau. Je kan natuurlijk ook het groene buitenleven naar binnen brengen! Met deze mini-serre die je aansluit op een USB-poort van je computer, kweek je zelf bloemen en planten op je bureau.

 

3. USB ventilator

Je werkgever heeft nog steeds geen airconditioning geïnstalleerd in je snikhete kantoor? Plug een kleine ventilator in op een USB-poort van je PC die je gedurende lange, warme dagen kan verfrissen.

 

 

4. Bureau-frigo

Een ijskoud drankje kan al heel wat verkoeling bieden. Vanaf nu kan je zelfs toegang hebben tot heerlijk verfrissende drankjes binnen handbereik, met deze mini-koelkast aangesloten op (nog) een USB-poort. De collega's zullen je dankbaar zijn.

 

5. Het airco-hemd

Het is niet geschikt om deze zomer te flaneren op Place M'as-tu vu, maar wie wil kan de hitte te lijf gaan met kleding met ingebouwde airco. Het Japanse bedrijf Kuchofuku ontwikkelde een lijn broeken en hemden voor mannen én vrouwen om drukkende warmte tegen te gaan.