Veilig Playboy kijken op het werk

Het was al eerder aangekondigd, maar nu is ie er: thesmokingjacket.com. Dat is de nieuwe website die Playboy speciaal voor werknemers lanceert. Een opgekuiste versie die je zonder problemen op het werk kan bekijken.

Kamerjas

Met de nieuwe website mikt Playboy op werknemers die tijdens hun uren naar afleiding zoeken. Geen naakte dames op de website, waardoor de werknemer 'veilig' naar deze website kan surfen. Wel te zien: schaarsgeklede meisjes, video's en korte artikeltjes. Het is Hugh Hefner zelf die je op de homepage in zijn kamerjas verwelkomt. Het favoriete kledingstuk van Hefner was meteen ook de inspiratie voor de ronkende naam van de nieuwe site.

Sexy afleiding tegen de sleur

Playboydirecteur Jimmy Jelinek ziet de site als een "sexy tegengif voor de dagelijkse sleur op kantoor". Met deze stunt zoekt Playboy Enterprises naar nieuwe manieren om het publiek naar zich toe te trekken. Het bedrijf leed in het eerste kwartaal van 2010 een verlies van 1 miljard dollar. De website Playboy.com waar je wel bloot kan zien lokt maandelijks zo'n zes miljoen bezoekers.

Bron: CNN