Overwerken? 5 manieren om het goed te maken bij je partner

Zijn overuren bij jou schering en inslag? Dan is het hoog tijd voor een charmeoffensief bij je partner. Ziehier 5 tips om het goed te maken en hem of haar extra te verwennen. Succes gegarandeerd!

1. Koop een stukje hemel

Waarmee kan je je geliefde meer plezieren dan met een stukje hemel? Vanaf 28,95 euro kan je bij 'Name a Star' een ster de naam van je partner geven. Het bedrijf zorgt ervoor dat jij een authentiek certificaat in handen krijgt. Dit heeft hoegenaamd geen astronomische waarde - nieuw ontdekte sterren krijgen nummers in plaats van namen - maar de naam wordt wel in een logboek opgetekend. Het idee dat je een ster, en daarmee ook een stukje hemel koopt, is uiteraard eindeloos romantisch.

2. Ga voor een muzikaal spijtbetoon

Grace Jones, de 60-jarige Jamaicaans-Amerikaanse muziekdiva, komt op 15 april naar de Lotto-Arena in Antwerpen. Ideaal excuus om je partner met een streepje muziek te verwennen en samen te genieten van een stevige brok nostalgie en een ongetwijfeld wervelende en adembenemende show. Tickets kan je online bestellen op  www.sportpaleis.be (54 euro).

3. Stuur een chocoladetelegram

Is je partner een zoetekauw? Stuur hem of haar dan een chocoladetelegram, -puzzel of -schilderij. Op de webstek van www.chocoloco.nl staan de meest originele, gepersonaliseerde chocoladegeschenkideeën (vanaf 19,95 euro). Je zoekt een mooie foto of afbeelding, schrijft een leuke tekst, klikt wat in het rond en hup, je bestelling is geplaatst. Binnen de vijf dagen wordt de lekkernij thuis geleverd.

4. Breng het zonnetje in huis met een Sun Jar

Wil je je humeurige partner opfleuren en de donkere wolken of de kilte met een streepje zon doorbreken? Met Sun Jar, of ‘Zon in een potje’ maak je het weer helemaal goed (en gezellig). Overdag slaat deze solar weckpot het zonlicht op met een zonnepaneeltje en ’s avonds komt de gloed tevoorschijn via een led-lampje. Ideaal als sfeermaker. Online te koop bij www.shoppeninstijl.be (29,95 euro).

5. Ontvoer je partner...

Is cadeautjes kopen niets voor jou? Geen nood, ook dan zijn er alternatieven. Kom eens wat vroeger thuis en begin te kokkerellen, rij ’s nachts naar zee om boven het geraas van de golven je liefde voor elkaar uit te schreeuwen, of waarom niet: ontvoer je partner voor een onverwachte picknick. Nee, je partner verrassen hoeft niet duur te zijn. Een klein gebaar op een onverwacht moment kan wonderen doen.

Tekst: Catherine Nuyttens