Op vakantie? Zo zet je je werk helemaal uit je hoofd

Hoe vaak moet je vakantie nemen om beter te presteren? Hoe ga je de verveling tegen in rustige periodes op kantoor? Wat moet er zeker in je out of office-berichtje staan? Deze en andere weetjes in ons vakantiedossier.

Hoe ga je de verveling tegen op kantoor?

De zomer is traditioneel een rustige periode op kantoor. Ideaal om eindelijk eens die oude dossiers te klasseren of een zomeropleiding te volgen. Lees verder.

6 grappige out of office-berichten

Is het moment eindelijk aangebroken? Vergeet dan niet je out of office-assistent in te stellen. Een absolute must voor wie zorgeloos op vakantie wil vertrekken. Wat moet er in je out of office-bericht staan?

Hoe zet je je werk uit je hoofd?

2 op 3 hoger opgeleide Belgen blijft tijdens de vakantie bereikbaar voor het werk en dat terwijl vakantie hét moment zou moeten zijn om volop uit te rusten. Enkele trucs om je werk uit je hoofd te zetten en van je vakantie te genieten.

Hoe vaak vakantie nemen om beter te presteren?

In België heeft elke werknemer recht op minimum 20 dagen betaald verlof. Die moeten ervoor zorgen dat je even kan bekomen van de werkdruk. Kies je best voor één lange vakantie of verschillende korte verlengde weekends?

Hoe ga je om met vakantieblues?

Zit je verlof erop, maar heb je alweer heimwee naar dat ontspannen vakantiesfeertje? Dan heb je wellicht wat last van de vakantieblues. Wat kan je ertegen doen?

Bekijk ook deze handige weetjes over je verlof en je vakantiegeld.