Hoe verveel je je zeker niet tijdens de file?

'Vertragingen op de E40 richting Brussel. Ernstige verkeershinder op de E313 in de richting van Antwerpen.' Sommige verkeersberichten lijken eindeloos. Als je met de wagen naar het werk moet vertrekken, doet de gedachte aan een ellenlange file al huiveren.

Geschiedenis in je auto

Sommigen vijlen hun nagels, doen de nodige telefoontjes of plannen in gedachte hun vakantie tijdens de file. Maar je kan ook iets opsteken van een lange autorit. Uitgeverij Lannoo brengt de hoorcolleges van enkele toonaangevende sprekers uit op audio CD. Zo kan bijvoorbeeld Marc Reynebeau je fileleed verzachten met een interessant hoorcollege over de geschiedenis van het moderne België. Wil je meer weten over de kerk dan kan Rik Torfs je meevoeren in een historie van geloof, hoop en macht door de eeuwen heen.

Hoorcollege Koen Schoors

asset/32044 Om je al een voorsmaakje te geven, kan je hier enkele fragmentjes van het hoorcollege van Koen Schoors beluisteren. Koen Schoors is professor in de Economie aan de Universiteit Gent en schetst in zijn hoorcollege's de oorzaken van de financiële crisis en werpt een blik op de economische toekomst.

 

Fragment 1

Fragment 2

Fragment 3

Fragment 4

Als je via Vacature bestelt, krijg je de audio CD voor 23,95 euro in plaats van 29,95 euro! Bestel via deze link!

Nog meer weten over deze hoorcolleges op audio CD of andere luisterboeken: hoorzespreken.be