Het cv van B-A-B-E Griet Vanhees

Personalia

Geboortedatum: 02-10-1978
Geboorteplaats: Kapellen (Antwerpen)
Burgelijke staat: verloofd met Anthony Kumpen, haar zoon Thibeau, zijn dochter Laura
Woonplaats: Sint-Lambrechts-Herk

Carrière:

Model

Vanaf haar 18e komt Griet terecht in de modellenwereld. Ze staat onder andere model voor Speedo, Stills, Linea Rafaelli.

In de kijker

Onmiddellijk breidt ze haar carrière uit en doet ze mee met reclamespots voor Q-music, Opel, Mercedes enz.

Daar stopt haar populariteit echter niet. Ze verschijnt op verschillende covers van de mannenbladen en tijdschriften P-magazine, Playboy, Ché en Maxim.

Griet is ook het gezicht van verschillende merken zoals Topaz Juwelen.

Televisie

Series: Al snel krijgt onze babe gastrolletjes in televisieseries in België en Nederland.  Zo speelt ze in 2005 de rol Mindy in de serie Costa!.

LibertyTv: Bijleren doet ze vooral bij Liberty Tv. Het maken van eigen reportages, presenteren in de studio, het verzorgen van eigen producties en hiervoor de wereld rond vliegen, hoort bij haar dagelijkse activiteiten.

MoveOnTv: Vervolgens begint ze bij MoveOnTv, een luxelifestylezender op BelgacomTv.

LifeTv: Bij LifeTv doet Griet zowel de omroep als presentatie van City Visit.

ROB Tv: Ze werkt nog steeds bij ROB Tv als presentatrice van het weekendprogramma COCKTAIL. Haar droom is om een eigen radioprogramma te beginnen.

Personal styliste

Weet je niet wat aan te trekken? Als ‘Personal Styliste’ helpt Griet Vanhees je met alle plezier. Je kleerkast onderzoeken en uitpluizen welke look het beste bij jou past, Griet geeft je advies. Je moet er wel minstens 250 euro/4u en vervoerskosten voor over hebben.

Full-time mama

Buiten al haar drukke bezigheden is ze ook nog eens een trotse fulltime mama. Haar zoontje Thibeau komt niets tekort.

2011: B-A-B-E

Griet klom begin 2011 met Tanja Dexters en Lesley-Ann Poppe op het podium. Hun meidengroep draagt de naam B-A-B-E: ‘Blond Ambition Babes’. Ze hebben een platencontract bij Universal Records, die hun eerste single ‘Ietsie bietsie boe, geef maar lekker toe’ uitbracht. In november gaat het echter al mis: de groep split. Muzikale meningsverschillen zouden aan de basis liggen van het einde van de meidengroep.