Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

6 gadgets om je koffiekamer op te fleuren

Is de keuken in je bedrijf maar een grijze bedoening? Met deze hebbedingetjes verhoog je er het comfort én tover je een glimlach op het gezicht van je collega’s.

1. Het rechargekussen ($ 29,99)

 

Naast het feit dat een kussen gewoon comfortabel is, kan het ook gewoon grappig zijn. Laad met dit exemplaar je batterijen op wanneer je tijdens je lunchpauze een koffietje gaat halen.

 

 

 

 

2. De zitzak (verschillende prijzen)

 

Oké, de zitzak is een beetje een cliché ondertussen, maar wanneer je chillt op een zak vol piepschuimbolletjes is het gewoon moeilijk om gestresseerd te blijven, nee? Goed te combineren met het rechargekussen.

 

 

 

 

3. Koffie ($ 9,95)

 

Een beetje geeky humor mag er ook altijd wezen, wat dacht je van deze muursticker? “Coffee.exe missing – insert cup and press any key”. Een mooie om vlak boven het koffieapparaat te hangen? Verkrijgbaar in tientallen kleuren.

 

 

 

 

4. Fotorail ($ 5,95)

 

Bij Ikea kan je ook terecht om je kantoor en koffiekamer mooi in te richten: met deze fotorail bijvoorbeeld. Hang vakantiekaartjes van collega’s op, grapjes of een verjaardagskalender. Veel sfeer voor weinig geld!

 

 

 

 

5. Moustachefrigo ($ 10,99)

 

Omdat (bijna) alles er beter uitziet met een snor: een gigantische moustachemagneet om je koelkast op te fleuren. Je kan hem hierna herdopen tot Frigo Poirot, de coolste frigo ter wereld.

 

 

 

 

6. Handen op tafel ($ 29,99/4 stuks)

 

Neem je voorzorgen voor je met een “ring op een Dusseldorf” (zie filmpje) zit. Hou koffievlekken weg van dossiers en ander officieel materiaal dat misschien in de keuken rondslingert, en gebruik deze leuke onderzetters.