6 compleet foute teambuildings

Sommige werknemers zouden elke dag willen 'teambuilden', anderen halen pas opgelucht adem wanneer de teambuilding afgelopen is. Wat je er zelf ook van vindt, YouTube bulkt van de foute teambuilding-filmpjes. Wij plukten er de 6 'beste' uit.

1. Dansen en zingen als een professional

Lip dubs zijn al een tijdje hot en ook bedrijfsvideo’s lijken deze trend nu op te pikken. Werknemers die playbacken, het is eens iets wat anders. Daarnaast zijn er ook muziekensembles die in een bedrijf langskomen om de mensen te laten dansen. Net geen dirty dancing ...

2. 'Binocular football'

Sporten is de ideale groepsactiviteit. Japanners maken er een sport van om elke discipline een wel erg bijzondere toets te geven. In deze video spelen de deelnemers voetbal ... met verrekijkers.

3. Teambuilding is... oorlogje spelen

Door de modder sluipen met een vuurwapen, je collega’s in het vizier. Je baas in een hinderlaag lokken? Bekijk het hier:

4. Crazy catwalk

Hoogtevrees? Dan sluit je liever de ogen voor deze activiteit, waarbij medewerkers een telefoonpaal beklimmen. Niet alle koorddansers lijken zich op hun gemak te voelen, zwalpend op 30 meter hoogte …

5. Teambuilding is... elkaar afmaken

Gek zijn doet geen pijn … maar je moet wel goed gek zijn om je met kranten als ridder te verkleden en vervolgens je collega’s ongegeneerd af te troeven.

6. Knippen en plakken samen met de collega's!

Tot slot geven we je nog een ongelofelijk boeiende teambuildingactiviteit uit Chili mee. Jawel, vliegtuigjes vouwen! De dynamische montage met ‘The Eye of the Tiger’-soundtrack krijg je er gratis bij.

asset/29581