5 hilarische kantoorgrappen

De boog kan niet altijd gespannen staan: op kantoor mag er ook al eens gelachen worden. En omdat een bananenschil op de grond leggen toch een beetje passé is, geeft Vacature alvast enkele ideetjes voor een geslaagde grap op kantoor.

1. Een eigen moestuin ...

... kan ook op kantoor. Geef het werkstation van je collega een groene toets, en plant onder de toetsen van z'n keyboard waterkerszaadjes.

2. Kerstcadeautje

Werken rond de kerstperiode? Of verjaart een collega? Pak zijn of haar bureau kunstig in met enkele rollen inpakpapier, tot de vloer toe.

3. Inpakken voor beginners

Schuilt er niet echt een Christo in jou? Wie niet echt overweg kan met rollen inpakpapier van 10 meter lang, kan het ook over een iets makkelijker boeg gooien. Met post-it'jes bijvoorbeeld.

4. Popidool

Is jouw collega een stoere biker? Een fervent aanhanger van hardrock? Of misschien een fan van klassiek? De kans is groot dat hij een bloedhekel heeft aan poppy deuntjes. Versier, om hem een hak te zetten, zijn werkplek met roze eenhoorns en posters van de nieuwste tieneridolen.

5. Permanent toilet

Stoelen op wieltjes zorgen voor een heel arsenaal aan potentiële grappen, maar je kan die bureaustoel ook gewoon weghalen natuurlijk. En vervangen door een ander zitmeubel.