Gezocht: eersteklassespits voor de voetbalbond

Ben je gek op voetbal? Heb je bovendien een universitair diploma, ervaring met leiding geven en spreek je de landstalen? Dan kun je nu dé job van je leven scoren als secretaris-generaal van de Koninklijke Belgische voetbalbond.

 

Enkele maanden geleden kreeg de CEO van de KBVB Steven Marten een gouden handdruk van bondsvoorzitter François De Keersmaecker. Sindsdien mocht Gérard Linard, ook voorzitter van de Franstalige bondsvleugel ACFF, zich bezighouden met de lopende dossiers.

Het voorlopige mandaat van Linard loopt af op 30 juni 2016. De Koninklijke Belgische Voetbalbond lanceerde nu officieel een vacature voor secretaris-generaal (m/v).

 

Een kolfje naar de hand van een topmanager met een passie voor voetbal. Als secretaris-generaal van de KBVB stuur je het managementteam aan, voer je de ondernemingsstrategie van het Uitvoerend Comité uit, stel je zelf nieuwe projecten voor en stel je het jaarlijkse budget op.

 

Minimum 10 jaar ervaring in een leidinggevende functie is onontbeerlijk. Cruciaal zijn ook communicatieve en diplomatieke vaardigheden. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Frans en Engels en voelt perfect de gevoeligheden van de verschillende stakeholders aan. En je hebt natuurlijk een onmiskenbare liefde voor de sport.

 

Ben je al je hele leven voetbalsupporter? Hang je al jaren in de loges rond en ken je je weg in het wereldje? Doe dan nu een gooi naar deze topfunctie en solliciteer vandaag nog.