7 openstaande functies waarmee je het milieu een duwtje in de rug geeft

De tijd dat het milieu enkel een bezorgdheid was van geitenwollensokken is lang vervlogen. Met deze 7 jobs kan je het alvast milieu een duwtje in de rug geven! Meer zelfs, je kan ervoor solliciteren! Misschien zijn ze iets voor jou?

Milieubeheerder

Een stad link je niet meteen met groen en milieu, maar toch zoekt Leefmilieu Brussel een beheerder voor de milieuvergunning. Woon je in de stad en ben je gepassioneerd door het milieu? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Projectleider ‘Schelde Sterk Merk’

‘Schelde Sterk Merk’ is een project van Regionaal Landschap Schelde en Durme. Het wil niet alleen van het gebied een trekpleister maken, maar ook werken aan waterveiligheid en natuurontwikkeling. Als projectleider kan je daarbij helpen.

Verantwoordelijke plantenafdeling

Weet jij hoe je de juiste plant aan de man kan brengen? Zo bouw je in de plantensector mee aan een groenere wereld.

Milieu en Duurzaamheidsambtenaar

Als ambtenaar zit je niet alleen in een duf bureau achter een stapel dossiers, zeker niet als milieu en duurzaamheidsambtenaar.

Adviseur Duurzame Energie

Met deze job kan jij je steentje bijdragen aan de groene energie.

Field Engineer Industrial Water Treatment

Nergens is het water zo vuil als in Vlaanderen, dat bleek uit een rapport van de Vlaamse Milieu Maatschappij. Zo voldoen onze wateren niet aan de Europese normen. Als Field Engineer sta je in voor het onderhouden van de waterzuiveringsinstallaties, waardoor je meewerkt aan proper water.

Directeur Krinkels Greencare

Heb je geen groene vingers, maar wil je wel graag jouw 'groene' affiniteit en managementskills inzetten, dan is deze functie misschien iets voor jou. Voor de groene vingers kan je altijd beroep doen op collega’s.