Het cv van Pippa Middleton

Sinds haar verschijning op de huwelijksdag van haar zus Kate, is Pippa Middleton niet meer weg te slaan uit de media. Zelfs superster Justin Timberlake is vol lof over Pippa. Maar hoe zit het met haar professionele kwaliteiten?

Personalia

Naam: Philippa ‘Pippa’ Charlotte Middleton
Geboortedatum: 6 september 1983
Geboorteplaats: Reading
Woonplaats: Londen
Burgerlijke staat: Vormt een koppel met Alex Loudon, trader en ex-speler Brits cricket team

Studies

Pippa geniet net als haar zus opleiding in een aantal prestigieuze scholen: ze begint haar schoolloopbaan in het St. Andrew’s College, en loopt daarna school in Down House, een meisjesinternaat. Haar middelbare studies werkt ze af in Marlbourough College.

Net als haar zus studeert ze aan de Edinburgh universiteit in Schotland waar ze in 2008 haar diploma in de Engelse Literatuur behaalt.

Professionele loopbaan

- 2008: Na het behalen van haar diploma begint ze te werken bij Table Talk, een evenementenbureau in Londen.

- 2009: Ze gaat aan de slag bij Party Pieces, het succesvolle bedrijf in feestartikelen dat haar ouders hebben opgericht.

- 2010: Volgens de Daily Telegraph zou Pippa Middleton binnenkort een prominente functie krijgen in het bedrijf van haar ouders.

Varia

- In 2008 nomineert het tijdschrift Tatler Pippa als “N°1 Society Single”
- Eén van haar hobby’s is jagen. Ze heeft er dan ook een bescheiden talent voor ontwikkeld: tijdens een jachtdag in 2008 schiet ze 23 nepvogels neer.
- Op de trouwdag van haar zus Kate steelt ook Pippa de show. Haar optreden als bruidsmeisje gaat niet onopgemerkt voorbij en op Twitter schopt ze het die dag zelfs tot Trending Topic.