Het cv van Kelly Pfaff

Kelly Pfaff is terug wekelijks op het scherm te zien in de realitysoap 'De Pfaffs'. Daarnaast besloot ze onlangs ook haar dj-carrière verder uit te bouwen. Hoe ziet de rest van haar cv eruit?

Personalia

Naam: Kelly Yvonne Danny Pfaff
Geboortedatum: 26 juli 1977
Geboorteplaats: Beveren
Getrouwd met: Sam Gooris
2 kinderen: Shania en Kenji

Opleiding

Kelly loopt school aan de balletschool van het ballet van Vlaanderen in Antwerpen.

Danseres, model, presentatrice, visagiste, zangeres, zaakvoerder

Kelly Pfaff is werkelijk van alle markten thuis: ze danst, is model & visagiste, zingt, presenteert, ...

1998: Kelly doet in Maleisië mee aan de Queen of The World verkiezing. Ze wint die en kan door haar titel de hele wereld rondreizen.

1999: Ze doet mee aan het programma Sterrenslag in Oostende. Daar loopt ze zanger Sam Gooris tegen het lijf. Ze kennen elkaar amper 40 dagen wanneer ze in het huwelijksbootje stappen.

2002: Het eerste seizoen van 'De Pfaffs' wordt op VTM en de Nederlandse commerciële zender RTL 4 uitgezonden. In de realityreeks worden ex-voetballer Jean-Marie Pfaff en zijn gezin in hun dagelijkse leven gevolgd door de camera. Kelly wordt dat jaar ook even vliegende reporter voor JIM tv.

2004: Kelly presenteert haar eigen Kelly Pfaff Radio Show op radio Contact.

2006: Kelly neemt deel aan het VTM programma Dancing on Ice.

Voorjaar van 2007: Samen met Walter Grootaers presenteert ze de reality serie 'Big Brother'. Voor deze reeks zingt ze ook het intronummer 'Larger than Live' in.

2008: Met haar vriendin en zakenpartner Iske Ollevier opent ze haar eigen kledingzaak 'Farfalle' in Nijlen. Zo'n 9 maanden later doet de winkel wegens financiële problemen de boeken toe. Net voor de sluiting brengen Kelly Pfaff en Iske Ollevier nog 'De Ultieme Make-up en Stylingbijbel' uit.

2010: De realityreeks De Pfaffs loopt ook nu nog op VTM en is momenteel aan haar 11e seizoen toe. De Pfaffs trekt wekelijks bijna 1 miljoen kijkers op VTM. Eind 2010 besluit Kelly zich naast haar modellenwerk, presentaties en visagie-opdrachten extra toe te leggen op haar dj-carrière. Het plan is om ook Nederland te veroveren.

Een stukje uit De Pfaffs: