Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Wat zit er in de kleerkast van werkende vrouwen?

Shoppingminnende dames zullen het graag horen: een kleerkast telt best drie lades, met voor elke gelegenheid de gepaste kledij:

1. De bovenste lade is de extra lade, met kledij voor speciale gelegenheden of voor wanneer het ietsje meer mag zijn.
2. De middelste lade is de professionele lade, boordevol kledij waarmee u gaat werken (of werk gaat zoeken).
3. De onderste lade is de privélade die de kledij bevat voor de vrije tijd: uitgaan met vriendinnen, sporten, wandelen met de hond, koken met de kids of cocoonen in de sofa.

Professionele lade is het meest gevuld

Veel vrouwen hebben het moeilijk om een duidelijk onderscheid te maken tussen deze drie types van kledij. Vooral bij jonge twintigers en vers afgestudeerde meiden durft dat evenwicht wel eens een knelpunt te blijken. In principe moet de middelste lade voor de professionele vrouw de meest gevulde zijn. Het is dan ook belangrijk te weten dat rekruteerders verwachten dat je kiest uit deze lade om je te kleden voor een sollicitatiegesprek. De tijd van de makkelijke jeans en de kleurige rugzak zijn wat dat betreft voorbij.

Stelselmatig opbouwen

Maar Rome is ook niet op één dag gebouwd en dat is bij een garderobe net zo. Stelselmatig opbouwen met mooie basisstukken en investeren in de juiste kleding  is hier de boodschap.

I.s.m. Twizted Imagebuilding

Lees ook de rest van het dossier.