Wat doe je met je kapsel?

Je kan nog zo mooi gekleed zijn, inclusief het perfecte paar schoenen en die leuke accessoires, als je haar niet mooi gekapt en verzorgd is ben je eraan voor de moeite. Slordige kapsels horen niet bij een zakelijke look.

Afhankelijk van je haarstructuur, leeftijd en voorkeur

Jammer genoeg bestaat er niet zoiets als het perfecte kapsel, dit is namelijk sterk afhankelijk van je haarstructuur, je leeftijd, en je persoonlijke voorkeur. Probeer hoe dan ook te vermijden dat je haar er ongewassen uitziet, je kleuring te opvallend is of dat je met je paardenstaartje lijkt alsof je nog op de schoolbanken thuishoort.

Een verzorgd kapsel vraagt ook geen zeeën van tijd bij het klaarmaken. Zolang je je haar verzorgt met kwaliteitsproducten en een goede kapper kiest (en dat is niet noodzakelijk het salon achter de hoek), dan heb je normaal gezien niet veel last van bad hair days net wanneer je dat niet uitkomt.

Stuur je kapper

Leer ook communiceren met je kapper naast het kletsen over koetjes en kalfjes. Bedenk vooraf wat je wil uitstralen en wat je zelf mooi vindt en laat je adviseren. De slechtste opdracht die je je kapper kan geven is: “doe maar wat mooi”.

I.s.m. Twizted Imagebuilding

Bekijk het volledige dossier over kledij.