Unieke teamspirit en groeikansen bij Eandis

Een job bij Eandis biedt variatie, groeimogelijkheden en sfeer, zowel op als naast het werk. Daar zijn Robin, Technieker Elektriciteit en Wesley, Technisch Coördinator, het roerend over eens. Ook Antal, Technieker Exploitatie Elektriciteit, vindt de werksfeer bijzonder.  
 
“Als nieuwkomer bij Eandis word je nooit aan je lot overgelaten”, vertelt Wesley. “Er is altijd iemand die zich over je ontfermt, zelfs als het over kleine dingen gaat. Hulpvaardige collega’s en een aangename werksfeer, dat maakt het werk een pak plezanter.”
 

Variatie en doorgroeimogelijkheden

Robin houdt van de afwisseling die zijn job bij Eandis biedt. “Je komt op verschillende plaatsen, ontmoet uiteenlopende mensen en je werkt zowel binnen als buiten.” “We moesten ooit eens een gasaansluiting doen bij een klooster”, lacht Wesley. “Als beloning werden we door de zusters getrakteerd op frietjes en appelmoes. Zoiets blijft bij.” 
 
Antal prijst dan weer de doorgroeimogelijkheden. “Je begint als technieker elektriciteit, waarna je de kans krijgt om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen. Je chef helpt daar ook wel bij. Zo bouw je je loopbaan verder uit.”

 

Sfeer op en naast het werk

Bij Eandis gaat collegialiteit duidelijk verder dan de werkvloer. “De sfeer onder collega’s is echt bijzonder”, bevestigt Robin. “We spreken bijvoorbeeld geregeld af buiten de werkuren, met onze gezinnen erbij. In onze regio organiseert een vriendenkring activiteiten zoals een brouwerijbezoek of een boottocht. En jaarlijks is er een barbecue.” 
 
En dat is nog niet alles. Antal: “Als we een bepaalde periode veilig werken, krijgen we een budget om iets leuks te doen. Nog een dag of twintig en we halen dat cijfer. Iets om naar uit te kijken!”

 

Zin gekregen in een job bij Eandis?