Topjobs binnen marketing

Werk je binnen marketing of reclame? Wil je in de toekomst een team of afdeling leiden? Het is mogelijk, als je maar genoeg ambitie hebt! Dit zijn de meest begeerde jobs binnen marketing:  

Stuurt de (marketing)communicatie van het bedrijf in goede banen, in de eerste plaats intern, maar ook extern. Krijg jij vleugels van een job binnen communicatie? Dan is deze vacature iets voor jou! 

 

Als E-commerce Marketing Director ken je de onlineverkoop uit je broekzak. Bouw jij binnenkort het e-commerce platform uit bij één van de grootste Belgische spelers

 

Verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van (nieuwe) verkoopkanalen. Wil jij het verkoopskanaal uitbouwen voor een grote internationale FMCG speler? Bekijk hier de vacature. 

 

Leidt een team van Account Managers. Verzorgt zelf de belangrijkste klanten en stuurt de zoektocht naar nieuwe klanten aan. Is contact met klanten belangrijk voor jou? Het grootste transportbedrijf ter wereld zoekt een Account Manager

 

Vroeger alleen in grote bedrijven, maar dankzij internet kan elk bedrijf internationaal werken. Bekijk hier de jobs. 

 

Ontwikkelt en voert het marketingplan uit. Heeft oog voor veranderende marktomstandigheden en nieuwe kansen. Bekijk hier de jobs. 

 

Stippelt de marketingstrategie voor het bedrijf uit. Nodig: ervaring, bewezen successen en leiderschap. Bekijk hier de jobs. 

 

Hoofd van een team managers en analisten, die ervoor zorgt dat het bedrijf nieuwe en bestaande klanten op de juiste manier bereikt. Bekijk hier de jobs. 

 

Bekijk hier de vacatures binnen marketing.