De 3 meest gevraagde administratieve profielen op de jobmarkt

Nog altijd zijn administratieve jobs niet weg te slaag uit de top tien van knelpuntberoepen. Hierbij de top 3 met de meest gegeerde profielen: 

1. Customer service medewerkers

Het is niet alleen van belang om nieuwe klanten te werven, ook bestaande klanten behouden is essentieel. Logisch dan ook dat bedrijven daar veel in investeren.

Een goede klantenondersteuning door professionele customer service medewerkers is daarbij bijzonder belangrijk. Zij spelen een grote rol bij het verwerven en behouden van een competitieve marktpositie.

Is de job als customer service medewerker iets voor jou? Bekijk hier alle openstaande vacatures. 

2.Polyvalente administratief bedienden

Veel ondernemingen werken nog steeds met kleine administratieve teams die meerdere verantwoordelijkheden hebben. Administratieve duizendpoten die van alle markten thuis zijn en verschillende soorten taken aankunnen zijn onmisbaar in vele ondernemingen.

Ben jij een administratieve duizendpoot? Bekijk hier alle openstaande vacatures. 

3.Logistieke medewerkers

Logistieke profielen zijn moeilijk te vinden. Er studeren namelijk te weinig jongeren af in de specifieke opleiding die voor deze functie vereist is (Bachelor Logistiek Management). Daardoor is de vraag naar deze profielen doorgaans groter dan het aanbod.

Passie voor logistiek? Bekijk hier alle openstaande vacatures. 

 

Bekijk hier alle openstaande vacatures binnen administratie. 

 
 
Bron: OfficeTeam Salarisgids