Waar geeft Pieter Loridon zijn geld aan uit?

Nadat hij het basket vaarwel zei, dook Pieter Loridon het zakenleven in met een restaurant en een koffie- en sapjesbar. Toch ging hij een nieuwe sportieve uitdaging in het programma ‘Sterren op de Dansvloer’ niet uit de weg. Gisteren stond Pieter Loridon voor een grote keuze in de finale van het programma 'Wie kiest Pieter?'. Vacature.com vroeg de ex-basketter waaraan hij graag zijn geld besteedt.

Apple-freak

“Ik geef voornamelijk geld uit aan zaken waarmee ik dagelijks in contact kom en die het leven aangenamer en leuker maken, zoals een computer en telefoon. Op dat vlak koop ik dan ook graag de nieuwste snufjes. Ik ben een enorme Apple- en Mac freak. Na een iPhone en een Notebook was het niet meer dan logisch dat ik een iPad kocht. Ik beschouw het niet als een luxe, maar als iets dat ik nodig heb voor mijn werk. In tegenstelling tot andere mannen interesseren auto’s mij dan weer niet. Het maakt mij niet uit van welk merk mijn auto is, zolang hij maar degelijk is en goed rijdt.”

Geen miskopen

“Ik ben geen man van miskopen. Ik weet goed wat ik nodig heb, waardoor ik niet vaak spijt heb van aankopen. Ook wat kledij betreft gebeurt dat zelden of nooit. Ik ben wel ijdel, maar van welk merk een bepaalde trui is, dat interesseert mij niet. Ik vind niet dat een duurdere trui mooier is dan een goedkopere. Alles hangt af van het uitzicht en de kwaliteit.”

Lekker eten

“Mijn geld gaat voornamelijk naar zaken die het leven aangenaam maken. Ik kan echt genieten van eens goed te gaan eten. Vooral als dat in een aangenaam kader en in leuk gezelschap is. Daar kan ik dan ook heel wat geld tegenaan smijten. Het hoeft natuurlijk niet altijd de duurste keten te zijn. Je kunt mij evengoed eens vinden in de frituur. Ontspanning vind ik belangrijk. Hier spendeer ik graag geld aan. Bij ontspanning hoort natuurlijk op reis gaan. Als mijn agenda het toelaat, trek ik er graag tussenuit. Een favoriete vakantiebestemming heb ik niet echt, ik zie graag veel van de wereld.”

Foto: VTM persdienst