Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

Kate Middleton-lookalike verdient tot 800 euro per uur

Er zijn veel manieren om geld te verdienen, de ene al gekker dan de andere. Zo is voor sommige mensen is 'lijken op iemand anders' een voltijdse bezigheid die geld in het laatje brengt, getuige daarvan deze copy-Kate.

Serveuse wordt hertogin

De Engelse Heidi Agan (links op de foto), een alleenstaande moeder van twee kinderen, gaf onlangs haar voltijdse baan als serveuse in een filiaal van de keten Frankie and Benny's op. De 32-jarige vrouw zal zich vanaf nu toeleggen op haar 'carrière' als dubbelganger van Kate Middleton.

Volgens Heidi, zelf twee jaar ouder dan Middleton, kan zelfs haar eigen dochter Abigail (3) haar moeder en de hertogin van Cambridge niet van elkaar onderscheiden. In het restaurant waar ze werkte waren haar looks ook al het middelpunt van de belangstelling. Veel klanten waren er zelfs van overtuigd dat de echte Kate tegen het lijf waren gelopen.

Twister

Voor een acte de présence rekent het agentschap van de vrouw, Susan Scott Lookalikes, 650 pond (800 euro) aan. En ze moet heus niet alleen verschijnen op feestjes en openingen. "De gekste opdracht die ik al kreeg was een fotoshoot met dubbelgangers van prins William en de Queen die Twister spelen", vertelt ze. "Ik denk dat mensen de royals in levensechte situaties willen zien die ze anders nooit zouden te zien krijgen."

Heidi Agan is lang niet de enige vrouw die de kost probeert te verdienen als lookalike van de toekomstige Queen. Susan Scott Lookalikes alleen al vertegenwoordigt meer dan twintig vrouwen die min of meer op Kate lijken. Onder hen Kate Bevan, een 22-jarige apothekersassistente die haar job opzegde om fulltime Middleton te worden. "De dag voor het prinselijke huwelijk heb ik zo 3.000 pond (3.800 euro) verdiend, al moest ik tot middernacht werken en de dag erna vroeg opstaan voor de Australische televisie," zegt zij.