Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

4.100 euro bruto als country manager bij SEH

Annik Fantin (35)

Diploma: secundair onderwijs
Burgerlijk staat: gescheiden
Extralegale voordelen: bedrijfswagen, gsm, laptop
Sparen: ja
Beleggen: neen

De laatste vijftien jaar heb ik bij verschillende hotelketens in Frankrijk gewerkt. Nu ben ik aan de slag in België, bij de ‘Société Européenne d’Hôtellerie’ (SEH), een coöperatie van 580 onafhankelijke hoteliers in heel Europa. Ik moet er in de eerste plaats voor zorgen dat onze hotels binnen de Benelux zo goed mogelijk vertegenwoordigd zijn bij de verschillende touroperators en reisagentschappen.

Ik krijg de vrijheid om een deel van de tijd thuis te werken. Een ander voordeel van mijn job is dat ik steeds nieuwe mensen ontmoet en plekjes in eigen land bezoek waar ik nog nooit eerder ben geweest. Ik woon in Antwerpen, waar ik een huis huur voor ongeveer 1.000 euro per maand. In Zuid-Frankrijk heb ik indertijd een appartement gekocht, dat ik momenteel verhuur.

Toen ik verhuisde van Frankrijk naar België heeft me dat veel geld gekost. Ik heb ook nieuwe meubels moeten kopen. Ik heb vooral geprobeerd om leuke spullen te vinden tegen een betaalbare prijs. Toch geef je gemakkelijk een paar duizend euro’s uit voordat je alles op zijn plek hebt.

Voorts probeer ik iedere maand een beetje geld opzij te zetten op een rekening voor mijn kindjes. Momenteel zijn er geen grootse plannen om een dure auto aan te schaffen, of een grote reis te maken. Het is voor mij belangrijk regelmatig eens iets leuks te kopen. Als je hard werkt, moet je jezelf af en toe een pleziertje gunnen.