Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

3.350 euro bruto als event coördinator

Naam: Lies Van Pelt

Leeftijd: 29

Diploma: Master Communicatiewetenschappen K. U. Leuven, Lerarenopleiding en bijkomende master Taal en Bedrijf

Burgerlijke staat: ongehuwd

Functie: Evenementencoördinator

Werkgever: Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Brutoloon: €3.348,18


Eventuele extra’s: maaltijdcheques van €7 per gewerkte dag, groeps- en hospitalisatieverzekering, gsm (privé-gebruik te betalen), volledige terugbetaling busabonnement.

Sparen: “In 2010 heb ik een appartement gekocht. De maandelijkse afbetaling daarvan beschouw ik ook een beetje als sparen. Verder doe ik aan het klassieke pensioensparen.”

Beleggen: Neen.

“Bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen werken zo'n 1650 mensen. Het Havenbedrijf is eigenaar of beheerder van de dokken, kaaien, sluizen, enzovoort. Het staat in voor de planning, de uitbouw, de modernisering en het onderhoud van de haveninfrastructuur en exploiteert eigen havenuitrusting zoals magazijnen, vlot- en walkranen, sleepboten en baggerschepen, ….

Zelf organiseer ik de (publieks)evenementen van het Havenbedrijf zoals de Vlaamse Havendag. De vier Vlaamse havens zetten dan hun deuren open voor het grote publiek. Op 25 juni verwachten we tienduizenden bezoekers. Naast de evenementen verzorg ik ook onze sponsorovereenkomsten.  Verder behandel ik de film-, tv-, videoclip-aanvragen. Ik werk in het Havenhuis, aan het hippe Eilandje.”

2.000 euro voor een boxspring

“Vorig jaar heb ik een gerenoveerd appartement gekocht in de buurt van het oude justitiepaleis in Antwerpen. Ik betaal er 650 euro per maand voor af. Ter vergelijking: voor mijn vorig huurappartement kostte me maandelijks 450 euro. Ik heb meteen een paar extra aankopen gedaan. Voor een televisie en dvd heb ik 700 euro betaald. Een tv-meubel op maat kostte me 1400 euro. Slapen doe ik als een roos, dankzij mijn boxspringbed van 2.000 euro. Nu zet ik geld opzij voor een terrastafel en terrasverlichting.”

2.500 euro voor een reis naar Zuid-Afrika

“Ik reis dolgraag. Vorig jaar heb ik een georganiseerde rondreis gemaakt in Zuid-Afrika. We hebben rondgereisd in een omgebouwde truck en sliepen in tentjes. Het leven in Zuid-Afrika is merkelijk goedkoper dan hier. De reis heeft me 2.500 euro gekost. Maar in dat bedrag zat quasi alles inbegrepen: vluchten, maaltijden, overnachtingen én toegangstickets."

"Eind mei ga ik op citytrip naar het Nederlandse Scheveningen met 3 vriendinnen. Het is al de derde keer dat we naar de bekende badplaats gaan. We hebben er een leuke B&B ontdekt: voor 480 euro krijg je er kamer en ontbijt voor vier. Voor ons betekent die trip echt relaxen: strand, shoppen, eten en vooral veel babbelen natuurlijk, meer hoeft dat echt niet te zijn.”