Foutmelding

  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.
  • There are no workflow states available. Please notify your site administrator.

2.422 euro bruto als pers- en communicatiemedewerker bij S.M.A.K.

Naam: Eline Verbauwhede

Leeftijd: 33

Beroep: Medewerker pers & promotie en communicatie  bij S.M.A.K.

Diploma: Bachelor journalistiek

Burgerlijke staat
: Ongehuwd

Bruto maandsalaris: 2.422 euro

Loonsverhoging: Indexering volgens de barema’s

Pensioensparen: “Neen”

Extralegale voordelen: maaltijdcheques van 5 euro/stuk, terugbetaling woon- en werkverkeer, vakantiegeld, telefoonvergoeding (27 euro per maand)

Sparen: “Ik probeer elke maand ongeveer 150 euro te sparen, maar dat lukt nauwelijks.”

Beleggen: “Neen”

“Voor ik bij het S.M.A.K. begon, werkte ik bij Toerisme Vlaanderen. Ook een boeiende job, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Dat ik zou kunnen werken in de stad waar ik woon, gaf me een extra boost."

"Mijn taak bestaat er vooral in om de pers en de promotie van het museum te verzorgen, en ik ben ook medewerker van TRACK, een tentoonstelling die in de stad Gent en S.M.A.K. zal plaatsvinden, vanaf mei 2012. Het project sluit aan op Over the Edges (2000).”

Appartement als pensioen

 “Ik heb een paar jaar geleden een appartement gekocht voor 200.000 euro. Het tweede al, eigenlijk. Toen ik in Gent kwam studeren, heb ik samen met mijn ouders een appartement gekocht. Vijf jaar geleden hebben we dat verkocht. Ik betaal nu 600 euro per maand af. Ik ben wel van plan om er nog wat verfraaiingswerken aan uit te voeren. Ik reken op 1.000 euro om alles van een nieuw likje verf te voorzien. En ik heb dringend een nieuwe kast en een tafel nodig. Ik denk dat ik die door een bevriend schrijnwerker laat maken. Wellicht wordt ze in aankoop iets duurder, maar het zullen unieke stukken zijn. Ik denk dat ik daarvoor een beetje zal moeten sparen.”

“Verder ben ik het aan mijn werk verplicht om op de hoogte te blijven van wat reilt en zeilt in de culturele wereld. Ik koop elk jaar een theaterabonnement bij de Vooruit (250 euro) en ga dikwijls naar dansvoorstellingen, de bioscoop, concerten en naar tentoonstellingen in musea. Ik spendeer ook redelijk wat geld aan eten (maximaal 50 euro per etentje). Ik ga erg graag op reis: binnenkort vertrekken we met twee vrienden naar Tel Aviv voor een week. We hebben er een appartementje gehuurd. Onlangs heb ik me in Venetië - het was daar biënnale - laten gaan bij het shoppen: een paar schoenen voor 175 euro. Een hele hap uit mijn budget, maar ze waren onweerstaanbaar.”