Kim Clijsters lanceert ‘Work 1 Hour For Life’ ten voordele van SOS Kinderdorpen

Ex-tennisster Kim Clijsters roept iedereen op om - in het kader van Music for Life - op vrijdag 18 december 2015 1 uur lang gratis te werken voor het goede doel. Kim geeft alvast het goede voorbeeld en schenkt de opbrengst aan de organisatie SOS Kinderdorpen. 

 

De jaarlijkse inzamelactie ‘Music for Life’ van Studio Brussel tijdens de kerstperiode is ook stilaan een traditie aan het worden. Iedereen kan zich dan vrijwillig inzetten voor een goed doel naar eigen keuze. Ex-tennisster Kim Clijsters verklapte op Studio Brussel reeds waar zij zich dit jaar voor zal inzetten. “Als ambassadrice van SOS Kinderdorpen en mama van twee vind ik het heel belangrijk dat kinderen kunnen opgroeien in een veilige en familiale omgeving”, zegt zij. “Helaas lopen in België en elders in de wereld nog te veel kinderen het risico om helemaal alleen op te groeien. Daarom verleen ik heel graag mijn steun aan SOS Kinderdorpen, een organisatie die zich in 134 landen inzet in het opvangen, begeleiden en grootbrengen van kinderen die er alleen voor staan of wiens familie niet meer voor hen kan zorgen.”

 

Kim roept iedereen op om op vrijdag 18 december 2015 - de laatste werkdag van dit jaar - 1 uur lang te werken voor het goede doel. Het is heel simpel: je doet je gewone job maar schenkt de waarde van 1 werkuur (40 €) aan SOS Kinderdorpen. “Indien 1 Belg op 100 mijn voorbeeld volgt en 1 uur lang gratis wil werken voor SOS Kinderdorpen, kunnen meer dan 5.000 kindjes geholpen worden”, zegt Kim. 

 

Wil je als individu, vereniging of bedrijf haar actie steunen?

Neem dan snel contact op met www.soskinderdorpen.be of telefoon 02/639.09.75.

Doe jij mee?