Uitdagende jobs voor young potentials

Voor een starter kan het behoorlijk ontmoedigend zijn dat werkgevers telkens weer lijken te vragen om sollicitanten die alles moeten kunnen en ook nog eens ervaring hebben. Toch is een goede baan vinden aan het begin van je carrière niet onmogelijk. Vacature helpt alvast op weg en zet enkele leuke uitdagingen voor starters op een rij.

Jonge ingenieurs

Heel wat bedrijven zijn op zoek naar gemotiveerde ingenieurs. Ook als je net je diploma op zak hebt, ben je zeer gegeerd. Bovendien heb je als ingenieur een mooi startloon, een leuk pluspunt!

Jong sales talent

Ben je een geboren verkoper en stiekem ook een competitiebeest? Dan zou het stom zijn als bedrijven jou niet aannemen als Internal Sales Medewerker.

Technische krakken

Ervaring is niet noodzakelijk om een job te vinden, een hoop technische kennis helpt je al een hele stap vooruit.

Startende IT’ers

IT’ers zijn vaak veel gevraagde profiel bij verschillende bedrijven. Voor pas afgestudeerden in de informatica, zijn er dus ook heel wat interessante vacatures.

Jong HR talent

Ervaring is niet altijd noodzakelijk, met de juiste mentaliteit en organisatorisch en leidinggevend talent kom je al een heel eind. Zo kan je uitgroeien tot bijvoorbeeld een HR-specialist.

Jong financieel talent

Een masterdiploma op zak en gepassioneerd door cijfers? Dan is een job in een bank als financieel medewerker een goede optie, maar ook in andere sectoren zoeken ze financieel talent.