Waarom je onmiddellijk in Antwerpen moet solliciteren

Antwerpen is een van de meest welvarende provincies van het land. Dat is te danken aan duizenden grote bedrijven, KMO’s en kleine ondernemers in de regio. Zij zorgen er dag in dag uit voor dat de economie blijft aantrekken. En dat levert nieuwe jobs op in allerlei sectoren. 

 

De haven

De voornaamste sterkhouder van de Antwerpse economie is de haven. Daar zijn heel wat vacatures voor  ingenieurs, maar de haven is ook een internationale draaischijf van transport en logistieke activiteiten.

 

Als marketeer breng je de goederen aan de man. In een  administratieve job zorg je ervoor dat de papieren in orde zijn. Als accountant buig je over de financiële kant van de zaak.

 

Heel wat havenbedrijven zijn op zoek naar werknemers met een technisch profiel.

 

‘t Stad

Antwerpen Stad is het Mekka van de creatieve beroepen. Daar zijn ze onder andere op zoek naar communicatiemedewerkers en specialisten in online en digital marketing. Verder zoeken de Sinjoren heel wat kantoor-en filiaalhouders. Maar ook in de horeca kom je in Antwerpen aan de bak.

 

Mechelen en Turnhout

Buiten Antwerpen Stad concentreren de meeste jobs zich rond Mechelen en Turnhout.  De Maneblussers zoeken vooral commercieel talent. In de hoofdstad van de Kempen zijn ze vooral op zoek naar techniekers.

 

Geel, Lier, Herentals en Albertkanaal

De belangrijkste regionale centra van de provincie Antwerpen zijn Geel, Lier en Herentals. Ook daar zijn heel wat vacatures. In Herentals vooral in de financiële sector, in Lier in accountancy, in Geel in de verkoop.  Langs het Albertkanaal richting Hasselt en Luik zijn er heel wat bedrijven gevestigd die actief zijn in de bouw en  de agro-industrie die nog medewerkers zoeken.

 

 

Wil jij een job in een van de meest bruisende provincies van het land? Bekijk hier alle vacatures in de provincie Antwerpen.