Vind werk bij een topbedrijf in eigen streek

Woon je in het Heuvelland, diep in de Kempen of in het uiterste puntje van Zuid-Limburg? Denk je dat een job bij een topbedrijf niet voor jou is weggelegd, tenzij je elke dag uren onderweg wil zijn? Dan heb je het mis. In elke Vlaamse provincie zijn topbedrijven gevestigd. Hier is onze selectie!

 

West-Vlaanderen

Een van de grootste werkgevers in deze provincie is Barco, fabrikant van beeldschermen, videowalls en projectoren, met hoofdzetel in Kortrijk. Ook in Kortrijk is Van Marcke Trading gevestigd. De groothandel van sanitair en centrale verwarming is op zoek naar werknemers in verschillende West-Vlaamse steden. In Izegem werft Televic, producent van hoogtechnologische communicatiesystemen, nieuwe medewerkers aan.

 

Oost-Vlaanderen

In de Gentse kanaalzone vind je een hele waaier bedrijven die diverse interessante functies te bieden hebben Bij Volvo kun je momenteel solliciteren voor de job van productiemedewerker. Betonproducent Cellumat is op zoek naar personeel in Eeklo. Meat&More uit Aalter recruteert o.a. beenhouwers, geranten en regioverantwoordelijken. Ook bij Omega Pharma in Eke kun je nog altijd terecht.

 

Antwerpen

Een belangrijke werkgever in Antwerpen is SD Worx, internationaal actief in Payroll, human resources en tax & legal services. Wolters Kluwer uit Mechelen zoekt gemotiveerde medewerkers voor diverse jobs. Ook in Mechelen vind je Eneco. Bij deze producent van duurzame energie kun je solliciteren voor verschillende managersfuncties. Toonaangevend bouwbedrijf Ufinity is op zoek naar mensen in de hele provincie, o.a. in Turnhout, Bornem en Schelle.

 

Vlaams-Brabant

Een van de grootste werkgevers in deze provincie is Colruyt Group in Halle. De Persgroep Publishing in Kobbegem kijkt altijd uit naar talent op het vlak van journalistiek en redactie, sales, communicatie en it. Bedrijfsrevisor Deloitte, gevestigd in Machelen, werft onder anderen managers en hr-officers aan. Vlakbij, in Zaventem, is it-bedrijf CSC op zoek naar nieuw bloed. Wil je bij Aveve werken, dan kun je momenteel terecht in Leuven.

 

Limburg

Bij ZF Wind Power, dat in Lommel onder meer de versnellingsbak voor windturbines bouwt, kun je momenteel solliciteren voor managers- en ingenieursfuncties. Voor jobs in onder andere sales en marketing kun je terecht bij het internationaal verkoopondersteunend bedrijf Skondras in Hasselt. Nog in Hasselt kun je een filiaal van Hennes & Mauritz (H&M) gaan leiden.