Van alle markten thuis in de administratie

Administratieve jobs zijn zo divers als de kleuren van de regenboog. In sommige ben je vooral bezig met de pure opvolging van administratie, in andere heb je ook logistieke taken of moet je het management ondersteunen.

 

Administratief medewerker

Met een diploma TSO kun je aan de slag als administratief medewerker of administratief bediende. Je voert gegevens in en tikt nota's en verslagen uit. Je neemt kopies, zet vergaderzalen klaar. Soms sta je in voor de correspondentie met klanten en leveranciers en beantwoord je telefoons.

 

Administratief boekhoudkundig bediende

Als administratief boekhoudkundig bediende voor je boekhoudkundige taken uit: facturatie, en debiteuren- en crediteurenbeheer. Je voert betalingen uit, verwerkt onkostennota’s, volgt bestellingen op en maakt contracten op. Vaak ben je ook verantwoordelijk voor de loonadministratie.

 

Customer service medewerker

Een medewerker customer service vormt de schakel tussen de klant en de operationele diensten. Je registreert binnenkomende orders, volgt de administratie van het stockbeheer en de goederenstroom op, informeert de klanten en registreert klachten, die je ook zo snel mogelijk oplost.

 

Management assistant

Een management assistant ondersteunt het management. Je beheert de agenda van managers, bereidt dossiers en vergaderingen voor, volgt de dossiers verder op en communiceert mondeling en schriftelijk met de verschillende betrokkenen. Vaak spring je bij in het uitwerken van commerciële acties en beheer je de website van het bedrijf.

 

Office manager

Als office manager ben je management assistant én eindverantwoordelijke voor het goed functioneren van je kantoor. Je bent niet alleen de rechterhand van je baas, je ontvangt ook bezoekers en bent dus ook het uithangbord van je bedrijf. Je denkt actief mee over het optimaliseren van de werking van het kantoor.

 

Is administratie een kolfje naar jouw hand? Bekijk hier alle vacatures.