Selecteer jezelf voor deze selectiekantoren

Het juiste personeel zoeken voor een bedrijf, vers bloed opsnorren, ervaren werknemers begeleiden of bedrijven overtuigen om met jouw kantoor in zee te gaan: lijkt je dat wel iets? Dit zijn enkele selectiekantoren waar je zelf een vacature kunt invullen.

 

Actief Interim Lummen

Actief Interim is één van de snelst groeiende uitzendgroepen van het land en heeft 64 kantoren, verspreid over heel België. In zowat elke Vlaamse provincie zoekt Actief Interim nog recruitment-selection consultants om kandidaten en bedrijven te overtuigen om met jou samen te werken.

 

Intelect

Intelect richt zich als onafhankelijk selectie- en uitzendkantoor specifiek tot KMO’s of vestigingen van multinationals met een KMO-gerichte aanpak. De focus ligt op het invullen van vacatures voor bedienden. Je kunt hier momenteel o.a. aan de slag als recruitment consultant.  Je gaat actief op zoek naar kandidaten voor een concrete vacature via telefonische screening en een face to face interview.

 

Hudson Belgium NV

Hudson telt wereldwijd meer dan 2000 professionals, die klanten en kandidaten bijstaan in ongeveer 20 landen. In België is Hudson is marktleider in het aanbieden van permanente rekrutering, contract professionals en talent management diensten. Het kantoor is o.a. op zoek naar een consultant, een recruiter en een teamleader.

 

Select Human Resources

Select Human Resources is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de HR-sector. Ook zij werft recruitment consultants aan voor kantoren in diverse provincies. Na een grondig sollicitatieproces zorg je ervoor dat jee de best mogelijke match vindt tussen  kandidaten en werkgevers. Je begeleidt het ganse proces van A tot Z, van de search tot de administratieve afhandeling en loonverwerking.

 

Impact

Een gespecialiseerd werving- en selectiebureau, voor zowel lokale als internationale rekrutering dat zich vooral toelegt op technische en hogere profielen. Impact zoekt nog commerciële talenten voor zijn kantoren in Antwerpen en Hasselt.

 

Herken je je in deze profielen? Bekijk hier alle vacatures in selectiekantoren.