Magazijn zoekt Pietje Precies voor duurzame relatie

Een goed beheer van goederen is heel belangrijk in een bedrijf. Magazijniers worden dan ook vooral geselecteerd op zorgvuldigheid, efficiëntie en teamspirit.

 

Koning

Als magazijnier of magazijnmedewerker ben je de koning te rijk in jouw magazijn. Je controleert de binnenkomende goederen en slaat ze op en zet goederen klaar om uit te leveren. Je bent stipt, betrouwbaar en flexibel. In sommige magazijnen werk je in team in verschillende shifts of in een late of nachtploeg. Zeker bij orderpickers is dit vaak het geval.

 

Rondjes rijden

Ben je niet zo tuk op zware lasten tillen, maar kun je met een heftruck uit de voeten? Als magazijnier/heftruckchauffeur mag je de hele werkdag rondjes rijden. Je bent evenzeer een Pietje Precies. Je laadt en lost goederen en zet ze met de heftruck op de enige juiste plaats.

 

De baan op

Hou je er niet van om hele dagen binnen te zitten? Dan is magazijnier/chauffeur iets voor jou. Je beheert niet alleen het magazijn, je mag ook de baan op en zelf goederen uitvoeren. Je hebt een rijbewijs C en bent flink uit de kluiten gewassen, want je laadt en lost ook zelf je goederen, soms met behulp van een kraan. Een beetje handigheid is geen overbodig luxe.

 

Bovenaan

Sta je liever bovenaan de pi(c)korde? Ben je een geboren leider? Met enige ervaring in de sector kun je, na een opleiding, aan de slag als warehouse supervisor. Je krijgt een groep magazijniers en orderpickers onder je bevoegdheid en coacht hen. Je bent dodelijk efficiënt en kritisch, maar je houdt er de sfeer in.

 

Radar

Heb je een bachelor en uit je zin voor orde zich eerder op administratief vlak? Als eb je administratief medewerker magazijn houd je de database bij van de voorraad en sta je in voor de administratieve verwerking van de in- en uitgaande goederen. Niets verdwijnt onder jouw radar. Je brengt structuur aan, optimaliseert zoekfuncties en bent vaak ook verantwoordelijk voor orde en netheid in het magazijn.

 

Zin om een duurzame relatie op te bouwen met een magazijn in je buurt? Bekijk hier alle vacatures in magazijnbeheer.