Machines zoeken Handige Harry’s en Henrietta’s voor een goed onderhoud

Onze economie, maar ook ons dagelijks leven is afhankelijk van allerlei machines, toestellen en apparaten. Al die technologie moet onderhouden en als ze het begeeft, hersteld worden. Dan hebben  we mannen en vrouwen met gouden handjes nodig. Ben jij er zo eentje? Dan vind je vast je gading in een van volgende jobs.

 

Allround onderhoud

Als onderhoudstechnieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit aan machines. Je lost storingen op, zowel op het gebied van elektriciteit als mechanica. Je hebt een stevige technische bagage en kennis van elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica.

 

Maintenance Engineer

Je hebt een Bachelor of Master in de Elektromechanica. Je stelt een preventief onderhoudsplan op en implementeert het. Je stelt bestaande processen in vraag en stelt verbeteringen voor. Je schoolt techniekers bij waar nodig.

 

Service technieker

Je plaatst en installeert machines of apparaten bij klanten, sluit ze aan, stelt ze in bedrijf en bent verantwoordelijk voor de service na verkoop: als een machine het laat afweten, ben je snel ter plaatse en krijg je ze zo weer aan de praat.

 

Mecanicien

Als mecanicien of mechanieker monteer en demonteer je machines, smeer je ze geregeld en voer je revisiewerken uit. Met een opleiding A2 autotechniek kun je het onderhoud en herstellingen doen van auto’s, vrachtwagens of landbouwmachines.

 

Meet-en regeltechnieker

Met een Bachelor elektromechanica, optie meet- en regeltechnieken, ben je de geknipte man of vrouw om elektronische installaties uit te meten en af te regelen.  Stressbestendigheid en organisatietalent zijn een pluspunt!

 

Jeuken je handen al om erin te vliegen? Bekijk hier alle vacatures in de sector onderhoud en herstellingen.