Limburg zoekt werkversterking

Woon je in Limburg en zoek je werk in eigen streek? Of zou je overwegen om naar Limburg te verhuizen? Groot gelijk! De provincie biedt alleen maar voordelen: aangenaam en betaalbaar wonen, geen fileleed en korte reistijden van huis naar werk. De Limburgse economie doet het goed. Dit zijn enkele beroepsgroepen die dringend versterking zoeken.

 

 

Techniekers

Een van de sterkhouders van de Limburgse economie is de bouwindustrie. Bouwfirma’s zoeken nog technisch geschoold personeel, zoals monteurs, metsers, schrijnwerkers en lassers. Heel wat producenten van machines zijn op zoek naar onderhoudstechniekers.

 

Ingenieurs

Bouwen kan niet zonder ingenieurs. Er zijn dus ook een pak vacatures voor projectleiders om alles in goede banen te leiden. Daarnaast ook voor project engineers om nieuwe concepten te bedenken en ontwikkelen en voor process engineers om ervoor te zorgen dat productieprocessen optimaal verlopen.

 

Logistiek en transport

Limburgse bedrijven zijn sterk in export en daar komt heel wat logistiek en transport bij kijken. Exportfirma’s hebben vacatures voor chauffeurs, logistiek bedienden, planners en teamleiders.

 

Sales

Voor je een product kunt uitvoeren, moet je het eerst verkopen. Ook aan functies in sales ontbreekt het niet in Limburg: van verkopers over call agents tot store managers. Ook commercieel bedienden en vertegenwoordigers komen ruim aan de bak.

 

Accounting

Alles wat verkocht is, moet betaald worden en iemand moet de boeken bijhouden. Ook accountants en boekhouders zijn fel gegeerd.

 

Bekijk hier alle vacatures in Limburg.