Leider gezocht op de werf!

Heb je een uitstekende technische kennis in je vakgebied? Ben je gedreven en ambitieus? Heb je zin om toezicht uit te oefenen op de uitvoering van werken? Dan is een werf leiden iets voor jou!

 

1. Organisatietalent

Of je nu in de bouw werkt, de elektronica- of de energiesector, als werfverantwoordelijke kijk je toe op de correcte uitvoering van werken binnen de voorziene tijd. Je verdeelt het werk, deelt de ploegen in en maakt een planning op. Je bent dan ook een kei in organisatie.

 

2. Administratieve skills

Als werf- of projectleider bereid je ook de werken voor. Je zorgt ervoor dat alle noodzakelijke vergunningen in orde zijn. Je controleert de budgetten en rendement op de werf. Kortom, je laat je niet afschrikken door een administratieve mallemolen.

 

3. Nauwgezetheid

Bij de planning noch de administratie kun je je het permitteren om een steek te laten vallen. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op een werf. Je bent de ogen en de oren van de werf. Als site supervisor ontsnapt niets aan je aandacht.

 

4. Leiderscapaciteiten

Werfleiding: het woord zegt het zelf; je hebt uitstekende people skills. Je weet hoe je je eigen personeel en arbeiders van eventuele onderaannemers moet aansturen. Je kunt mensen motiveren, haalt het beste uit hen en zorgt voor een hechte teamspirit, zeker als ploegbaas.

 

5. Klantgerichtheid

Jij bent niet alleen het aanspreekpunt op de werf, je onderhoudt ook de contacten op alle niveaus, met leveranciers, onderaannemers en klanten. Je bent klant vriendelijk ingesteld en bent een echte probleemoplosser, die alle problemen oplost, voornamelijk als facility coordinator.

 

Bekijk hier alle vacatures!