Laad je batterijen op in de energiesector

Door de vrijmaking van de energiemarkt is energie een cruciale maatschappelijke uitdaging geworden. De energiesector is voortdurend in beweging. Zoek je een uitdagende job waar je zelf energie uithaalt, dan is dit de gedroomde sector voor jou. Bij deze energiebedrijven kan je momenteel aan de slag.

 

Eneco

Deze Nederlandse onderneming, actief in verschillende Europese landen, levert 100% duurzame en lokale energie tegen scherpe prijzen. Eneco wil een voorbeeld zijn door te laten zien dat een snelle overgang van fossiele naar duurzame energie technisch mogelijk en rendabel is. Eneco investeert niet alleen in technologie, maar ook in mensen. Voor de Belgische afdeling zoekt het bedrijf o.a. business controllers. Bekijk hier alle vacatures bij Eneco.

 

Essent

Nog een Nederlandse speler op de energiemarkt, die gas en elektriciteit levert aan particulieren en bedrijven in het thuisland en in België. Essent zet in op groene stroom, maar spant zich ook in om méér stroom te halen uit fossiele brandstoffen door meer efficiënte centrales te bouwen. Essent is o.a.s op zoek naar een sourcing & pricing analyst om de positie van het bedrijf op de voortdurend veranderende markt te verstevigen. Alle vacatures bij Essent vind je hier.

 

Loop jij volledig warm voor de energiesector? Bekijk hier alle vacatures in de sector.