In een ondersteunde functie ben je een onmisbare schakel in je bedrijf

Ben je geen leiderstype? Wil je toch graag een onmisbare rol spelen in je bedrijf of organisatie? Werk je graag met andere mensen samen in een team? Dan ben jij geknipt voor een ondersteunende functie.

 

Van administratie tot vergaderingen voorbereiden

Met een job op een ondersteunende dienst vorm je een cruciale schakel binnen een onderneming. Zonder jouw support kunnen andere afdelingen hun taken niet uitvoeren. Als administratief bediende doe je voorbereidend werk voor de boekhouding, volg je bestellingen op en doe je vaak ook loonadministratie.

 

Als technisch administratief bediende ondersteun je de afdelingen productie en montage en werk je nauw samen met collega's van de administratie en productiemedewerkers. Je taken zijn zeer divers en gaan van mechanische plannen sorteren over onderdelen bestellen tot vergaderingen voorbereiden. Een commercieel bediende combineert administratieve taken met commerciële en werkt mee aan de verdere uitbouw van het klantenbestand.

 

Schakel tussen klant en bedrijf

Als sales support vorm je de ruggengraat van de verkoopsverantwoordelijke. Je maakt offertes op, geeft productinformatie door en assisteert bij het opmaken van lastenboeken. Een customer-servicemedewerker beantwoordt vragen van klanten via de telefoon en steeds vaker ook via mail of chat. 

 

Als account assistant bied je commerciële en administratieve ondersteuning aan account managers. Je werkt mee aan commerciële acties, staat in voor de voorbereiding van afspraken en werkt in overleg met de account managers offertes uit. Als management assistant ondersteun je de directie. Je beheert agenda’s van managers, organiseert meeetings, verzorgt de travel arrangments en onthaalt ook vaak bezoekers.

 

Het mag duidelijk zijn: ondersteunde functies zijn boeiende en afwisselende jobs, waarin je je kennis nuttig kunt inzetten en jezelf verder kunt ontwikkelen.

 

Zin om je schouders eronder te zetten? Bekijk hier alle vacatures.