In deze steden vind je het snelst een job in marketing of communicatie

Hou je ervan om teksten te schrijven, nieuwsbrieven op te stellen en marketingcampagnes te bedenken? Ben je creatief, klantvriendelijk en flexibel? Jij bent geboren voor een job in communicatie of de marketing. En dan zijn deze steden de place to be!

 

Antwerpen

Dé communicatiehoofdstad van Vlaanderen! In ’t Stad kunnen ze het goed uitleggen. Kun jij dat ook? De Sinjoren zoeken onder andere communicatiemedewerkers en –adviseurs. Een passie voor het web? Heel wat Antwerpse bedrijven hebben vacatures voor specialisten in online en digital marketing.

 

Brussel

Werk je liever in een internationale omgeving? Bij de overheid of Europese instellingen? Is je Frans comme il faut? Een pak Brusselse organisaties en bedrijven is op zoek naar communicatieverantwoordelijken en –medewerkers en marketing assistants en –managers.

 

Gent

Ook in Gent bruist het van de economische activiteit. Bedrijven in de Arteveldestad Stroppendragers hebben een boel vacatures voor marketing coördinators om communicatieplannen op te maken en product managers om het imago van producten te ontwikkelen en de sales te maximaliseren.

 

Kortrijk

In het Texas van West-Vlaanderen zoeken jonge en ervaren ondernemers marketing assistants om promotiecampagnes en acties op te zetten en uit te werken. Ook in de digital marketing gaat het daar hard.

 

Hasselt

Hou je van een iets gezapiger tempo? Dan richt je je pijlen beter op Limburg. Maar wie zei daar dat die niet mee zijn? Limburgse bedrijven zoeken vooral online merchandisers om via het internet, email en sociale media producten in de markt te zetten. Zorg wel dat je op de hoogte bent van de nieuwste digitale trends!

 

 

Kun je niet kiezen tussen deze hot spots? Bekijk hier alle vacatures in marketing en communicatie.