In deze jobs komt je creatief talent goed van pas

Hou je ervan om dingen te creëren? Om een ontwerp te zien groeien tot een prototype of een afgewerkt product? Volg je de trends in een bepaalde sector? Wil je je schouders zetten onder een totaal nieuw project? Dan zijn deze creatieve jobs vast echt iets voor jou!

 

Als Business Manager ken je je product als geen ander en bouw je een hele marketingstrategie uit. Je bent mee verantwoordelijk voor het ontwerp, productie en opvolging ervan. Je bent een echte teamspeler met leiderscapaciteiten en ambieert geen 9 tot 5-job.

 

Een Online Marketeer zorgt voor de dagelijkse aantrekking van nieuwe klanten via alle mogelijke digitale kanalen. In overleg met de marketingafdeling werk je nieuwe online campagnes uit en volgt die ook minutieus op. Het internet en sociale media kennen geen geheimen meer voor jou en je vindt het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en streefdoelen te bereiken.

 

Als Interieurarchitect ben je gepassioneerd door interieur, architectuur en design. Je kickt op de nieuwste snufjes en weet de dromen van je klanten om te zetten in creatieve 3D-ontwerpen. Je bent communicatief en commercieel ingesteld en vindt een mooi eindresultaat belangrijk.

 

Een Recruitment Consultant is een commerciële duizendpoot die de juiste match maak tussen klanten en werkzoekenden. Je vindt het een uitdaging om de juiste man/vrouw te linken aan een job en bent creatief in je zoektocht. Je hebt bij voorkeur ervaring in de rekrutering- of HR-sector of bent bereid een opleiding hiervoor te volgen. Dan wacht jou een job vol afwisseling in een sterk groeiende markt.

 

Als (Showroom)verkoper zorg je voor het onthaal van de klanten in de winkel en/of showroom. Je bent commercieel ingesteld en beschikt over het talent om mensen enthousiast te maken voor jullie product. Maar je bent ook niet vies van administratieve taken zoals offertes opmaken, bestellingen opvolgen, enz.

 

Wil je nog meer creatieve jobs? Klik dan hier om alle vacatures te zien.