Heb jij het juiste profiel voor de zorgsector?

Zondag is het weer Dag van de Zorg en kun je een kijkje gaan nemen in meer dan 160 zorg- & welzijnsorganisaties en scholen. Misschien trekt je dat definitief over de streep om aan de slag te gaan in de gezondheidszorg. Door de vergrijzing van de bevolking is dit een sector met toekomst en de profielen worden steeds specifieker. Dit zijn de nurses of tomorrow.

 

All round verpleegkundige

Met een diploma verpleegkunde kom je snel aan de bak in ziekenhuizen, zowel deeltijds als voltijds, in vast dienstverband of als interim. Je staat in voor hygiënische zorgen en eventuele maaltijdbegeleiding. Je doet inspuitingen, verzorgt wonden en dient medicatie toe. Je bent flexibel, communicatief en empathisch.

 

Thuisverpleegkundige

Ga je graag de boer op? Ben je bereid om er voor dag en dauw of ’s avonds laat op uit trekken en af en toe ook tijdens het weekend? Als thuisverpleegkundige krijg je een aantal rondes toegewezen en verzorg je 15 tot 20 patiënten per dag bij hen thuis. Je werkt zelfstandig en trekt in allerlei situaties goed je plan.

 

Project staffing verpleegkundige

Hou je van afwisseling? Dan is project staffing iets voor jou. Je komt terecht in een team van enthousiaste en competente verpleegkundigen en werkt in een aaneenschakeling van wisselende projecten. Nu eens assisteer je dokters in het operatiekwartier, dan weer werk je met senioren of sta je op de spoedafdeling. Op korte tijd doe je bergen ervaring op!

 

Ouderenzorg

Dé uitdaging van de zorgsector voor de toekomst! Als verpleeg- of zorgkundige geef je de bewoners van woonzorgcentra een thuisgevoel en een luisterend oor. Je staat in voor hygiënische verzorging, voeding, beweging, rust, comfort en naargelang je diploma ook voor paramedische zorgen, zoals bloedafname, inspuitingen en het verzorgen van wonden.

 

Hou je ervan om mensen in de watten te leggen?

Bekijk hier alle vacatures in de gezondheidssector.