Dringend hersteller gezocht!

Handige Harry’s en Harriëttes: er kunnen er nooit genoeg van zijn. Wie een kei is met machines, technisch aangelegd of opgeleid is kan zo aan de slag in de branche onderhoud en herstellingen. Dit zijn enkele van de meest gevraagde profielen in de sector.

 

Onderhoudstechnieker

Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van productiemachines en lost alle stilstanden, pannes en defecten op. Je stelt een preventief onderhoudsplan op en doet suggesties om het onderhoud van de machines te verbeteren. Je zorgt voor een ordelijk en up to date werkatelier met alle wisselstukken, machineonderdelen en gereedschappen. Je draagt veiligheid hoog in het vaandel.

 

Koeltechnicus

Je doet het preventieve onderhoud van koeltechnische installaties, zoals airco’s, warmtepompen en dergelijke meer. Je werkt op verplaatsing bij klanten. Je bent dus niet alleen service minded maar ook sterk klantgericht. Vaak heb je wachtdienst om uit te rukken bij pannes. Je hebt uiteraard een technische opleiding met specialisatie in koeltechniek.

 

Elektromechanieker

Voor deze job moet je elektriciteit of elektromechanica gevolgd hebben. Je staat ook in voor preventief onderhoud van machines, maar niet alleen op mechanisch, maar ook op elektrisch niveau. Je bent gedreven om problemen en storingen te analyseren en zo snel en accuraat mogelijk op te lossen, alleen of in team.

 

Mecanicien

Ben je technisch geschoold in autotechnieken, dan is mecanicien jouw ding. Je doet het onderhoud van personenwagens, lichte vrachtvoertuigen of heuse vrachtwagens. Je kunt zelfstandig diagnoses stellen en herstellingen uitvoeren. De motor, de versnellingsbak, de koppeling, de ophanging, de starter en zo meer vervangen of herstellen en voertuigen testen en afstellen, is je lang leven.

 

Herken je jezelf in een van deze profielen? Bekijk hier alle vacatures in de sector.