De handel en groothandel zijn op zoek naar jou!

Ga je graag met mensen om? Is verkopen jouw passie en sta je erop klanten een goede service te bieden? Dan kun jij zo aan de slag in de handel of groothandel. Dit zijn enkele van de meest gevraagde profielen in de sector.

 

Verkoopsmedewerker

Je ontvangt leveringen en vult tijdig de voorraad aan. Maar je staat vooral in voor de bediening van klanten, geeft hen het juiste advies, bouwt een goede band met hen op en probeert op die manier de verkoop te verhogen. Je hebt veel sociaal contact, maar vaak moet je bereid zijn om weekendwerk te doen en je moet je aanpassen aan de openingsuren van de winkel of groothandel.

 

Customer service medewerker

Deze functie staat volledig in het teken van de klant. Als Customer Service Medewerker werk je meestal op de salesafdeling van een groothandel. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, geeft updates van bestellingen, maakt offertes op en volgt verzendingen op. Je doel is de klant zo goed mogelijk verder te helpen en een antwoord te bieden op zijn of haar vragen.

 

Store manager

Jij runt de winkel en coacht en stuurt een team. Je straalt vertrouwen uit en je stemt jouw stijl af op de persoon om zo het beste uit jouw medewerkers te halen. Je zorgt ervoor dat de klant altijd de beste kwaliteit krijgt. Je behoudt te allen tijde het overzicht over alle activiteiten en de werking van jouw winkel. Je werkt een businessplan uit, creëert groei op lange termijn en zorgt ervoor dat je zaak winstgevend is.

 

Account manager

Je introduceert nieuwe producten en concepten bij bestaande klanten begeleidt klanten op een persoonlijke manier. Je onderhoudt bestaande relaties met het oog op verkoop op lange termijn. Daarnaast bekijk je de mogelijkheden om je werkgebied te laten groeien. Je denkt creatief mee welke nieuwe afzetmarkten en doelgroepen je kunt benaderen en bezoekt potentiële nieuwe klanten.

 

Orderpicker

Je werk in een magazijn van een groothandel. Je ontvangt goederen, controleert en scant ze en plaatst ze op de juiste locaties. Je zorgt ervoor dat de producten perfect en zorgvuldig verpakt worden en klaarstaan voor verzending. Daarnaast help je bij het algemeen beheer van het magazijn en zorg je ervoor dat de werkplek altijd netjes opgeruimd is. Je bent correct en werkt nauwkeurig.

 

Wil je nog meer profielen in handel en groothandel bekijken? Hier vind je alle vacatures in de sector.