Ben jij een romantische ziel? In deze jobs kan je liefdespijlen afvuren!

Valentijn staat voor de deur. Geliefden zijn koortsachtig op zoek naar cadeautjes en hopen op een leuke verrassing. Maar hoe fijn is het niet als je verliefde mensen een fantastische dag kunt bezorgen door je werk? Met deze jobs laat je de vonken eraf vliegen.

 

Oesters en champagne

Op Valentijn zijn een goed glas en lekker eten onontbeerlijk. Ga aan de slag in de chocolade- en koekjesindustrie en zorg voor de fijnste fondant en confiserie, om je vingers bij af te likken. Zoek een job in de vishandel en prijs kraakverse oesters en kreeft aan. Of ga in de wijnbusiness en breng de tortelduifjes helemaal in de stemming met een sprankelende champagne.

 

Diner bij kaarslicht

Wil je geliefden gastronomisch verwennen, dan moet je in de horeca gaan werken. Als kok schotel je ze tongstrelende gerechten voor. Ook als kelner maak je het verschil: je bedient verliefde koppeltjes de hele avond op hun wenken en zorgt voor de juiste sfeer. Een romantisch muziekje op de achtergrond, een kaars op tafel en Valentijn kan niet meer stuk.

 

Liefdesweekend

Met Valentijn trekken koppels er ook wel graag op uit. Als reisagent boek je voor hen de citytrip van hun dromen, een shortski of een luie strandvakantie in een of andere exotische bestemming. Werk je in dat pittoresk hotelletje, dan bezorg je hen het liefdesweekend van hun leven.

 

Lingerie en rozen

Ben jij die charmante dame in de lingeriewinkel? Dan gaat die vent met een sexy lingeriesetje naar huis waar zijn vrouw echt blij mee is. Minder avontuurlijke mannen houden het wellicht bij een bos rozen. Inspireer je klanten met je passie voor kleurrijke en geurige bloemen in de bloemenverkoop