Altijd spanning in de elektronica

Ben je bezeten van elektroden en dioden? Heb je voldoende weerstand? Hou je vooral van een job onder hoogspanning? In deze functies kun je aan de slag met een diploma in de elektronica.

 

 

Servicetechnieker

Met een bachelor in een technische richting of zelfs met een diploma secundair onderwijs kom je al aan de bak als servicetechnieker. Relevante ervaring is in deze job belangrijker dan een diploma. Je installeert, onderhoudt en herstelt elektrische apparatuur Je werkt op een hersteldienst of op verplaatsing. Je bent sociaal en klantvriendelijk.

 

Elektricien

Met een A3 of A2 elektriciteit kun je aan de slag als elektricien. Firma’s schakelen elektriciens in voor opdrachten op industriële werven, in overheidsgebouwen of privéwoningen. Je doet voorbereidende werken voor de bekabeling, trekt kabels, plaatst stopcontacten, verlichting, enz. Je kunt werken volgens plan, trekt je alleen uit de slag, maar bent ook een teamplayer.

 

Electrical Engineer

Je staat in voor het ontwerpen van elektrische schema's en bent  verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en opvolging van kleine en grote projecten. Je verzorgt het elektrisch dossier van A tot Z, doet berekeningen en stelt offertes op volgens de ontvangen informatie. Je hebt een bachelor in elektrotechnieken.

 

Software Engineer

Ben je een industrieel ingenieur met specialisatie in elektromechanica of automatisatie, dan kun je aan het werk als software engineer. Je ontwikkelt software van automatische productiemachines en/of complete productielijnen en staat in voor de functionele analyse van de software, zorgt voor de implementatie en het testen ervan en zorgt voor installatie en onderhoud van de machine bij de klant.

 

Project Engineer

Heb je een master in de elektromechanica, heb je een analytische geest en durf je out of the box te denken? Dan is project engineer iets voor jou. Je bereidt de technische aspecten van een project voor en staat ook in voor de uitvoering. Je begeleidt en adviseert. Het bedenken van creatieve oplossingen voor complexe problemen is je lust en leven.

 

Denk je dat je op de juiste golflengte zit? Bekijk hier alle vacatures in de elektronicasector.