Actie en fun voor modefreaks: the H&M way

Hou je van mode? Ben je sociaal, communicatief ingesteld en gebeten door de verkoop? Heb je leiderscapaciteiten, maar ben je toch een teamplayer? Dan vind je je droomjob ongetwijfeld bij H&M.

 

Gestage groei

Hennes & Mauritz (H&M) biedt over de hele wereld modieuze kleding aan tegen een scherpe prijs. De Zweedse modeketen werkt daarvoor geregeld samen met bekende modeontwerpers. Onder anderen Stella McCartney, Karl Lagerfeld en Donatella Versace creëerden al betaalbare collecties voor H&M.

 

Door zijn gestage groei is de keten voortdurend op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. H&M biedt hen naar eigen zeggen "een prettige, creatieve en dynamische werkomgeving", waarin je samen met het bedrijf groeit. Ben je ruimdenkend en leergierig en bereid om hard werken te combineren met veel fashion, fun en action, dan is de H&M way meer dan waarschijnlijk your way.

 

Modebeest met leiderschapskwaliteiten gezocht

Vooral voor mensen die staan te popelen om leiding te geven, zijn er momenteel mogelijkheden bij de modeketen, ze hebben vacatures voor Store Manager in verschillende Belgische steden. Daarbij krijg je een volledige vestiging onder je hoede, je houdt de verkoopdoelstellingen en budgetten in de gaten en stroomlijnt het hele winkel- en kantoorgebeuren. Ook het rekruteren van personeel en het inspireren en motiveren van je team horen tot je verantwoordelijkheden.

 

Klik hier als je bij H&M aan de slag wil.